Over MAXXDPFCLEANING

MAXXDPFCLEANING introduceert een nieuwe innovatie manier om DPF systemen te reinigen.

Revolutionair in de Benelux

Er bestaan verschillende technieken om DPF systemen schoon te maken. Iedere techniek heeft zijn voor- en nadelen. Al deze technieken hebben 1 ding gemeen: Het duurt lang en kan efficiënter. Tot nu. MAXXDPFCLEANING maakt gebruik van een systeem wat revolutionair en nieuw is in de Benelux.

Wij hebben een innovatieve regeneratietechnologie ontwikkeld die zorgt voor maximale efficiëntie, veiligheid en bescherming van de roetfilter / katalysator tegen schade tijdens het reinigingsproces. En dat met een ongeëvenaarde snelheid.

Levensduur verlengen

Meer dan alleen reinigen

Onze technologie herstelt niet alleen de fabrieksefficiëntie van roetfilters. Dankzij ons systeem kan jij ook de levensduur van de hele motor verlengen. Onvoltooide naverbrandingscycli zorgen ervoor dat de al verstopte roetfilter nog verder verstopt raakt. Dit resulteert in onverbrande brandstof die in de motorolie terecht kan komen. Hierdoor wordt op zijn plaats de turbocompressor slechter gesmeerd en zal deze sneller slijten. En dat allemaal door een onschuldig lijkende roetfilter.

Daarom MAXXDPFCLEANING

Kwalitatief, efficiënt en goedkoper DPF systemen schoonmaken op structurele basis. Dat is waar wij voor staan bij MAXXDPFCLEANING.

Heb je nog vragen? Wil je een offerte?
Ons systeem vrijblijvend een keer testen?